Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Millora d’onze equipaments turístics a les Terres de l'Ebre

A través de foment turístic Xarxa Biosfera. Les obres previstes en el pla de foment turístic Xarxa EbreBiosfera ja estan enllestides.

Segons nota de la Diputació, representants de totes les administracions que hi han col·laborat van visitar dimarts les 11 actuacions dutes a terme, que han suposat una inversió de prop de 800.000 euros. La Diputació ha donat suport a aquest pla, amb una inversió de 240.000 euros, atès que és un projecte que s'alinea amb els objectius de la institució, que treballa per al foment del desenvolupament turístic i equilibrat de la zona.

Precisament, el president de la Diputació, Josep Poblet, va participar en el recorregut que es va fer per diversos municipis de les Terres de l'Ebre per poder conèixer de primera mà les obres efectuades: Móra d'Ebre, Miravet, Prat de Comte, Tortosa, Amposta, l'Ampolla i l'Ametlla de Mar. El projecte "Turisme actiu a la reserva de la Biosfera - Xarxa EbreBiosfera" ha equipat o millorat infraestructures turístiques a les quatre comarques de l'Ebre amb una inversió gairebé de 800.000 euros, finançada pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona, a través del seu Patronat de Turisme. El consell comarcal del Baix Ebre ha actuat de promotor, i els consells comarcals del Montsià, Terra Alta i Ribera d'Ebre l'han impulsat. L'objectiu del projecte ha estat fomentar el turisme actiu en el marc de la reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre per oferir un producte turístic sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Tal com van posar de manifest durant la visita, aquestes actuacions suposen un salt qualitatiu en l'oferta turística d'aquesta marca turística, gestionada pel Patronat de Turisme de la Diputació, “i contribueixen a garantir la satisfacció dels prop de 500.000 turistes que ens visiten”. En concret, l'any 2015, les Terres de l'Ebre van rebre 433.722 visitants que van generar 1.320.652 pernoctacions. El 40% dels visitants procedeixen de la resta de Catalunya, i un 27,5%, de la resta de l'Estat espanyol. En el 2016 es preveu que es repeteixin i fins i tot es superin les xifres. El portal web Xarxa EbreBiosfera ofereix al visitant una eina potent que li permet conèixer l'oferta turística actual a les quatre comarques de l'Ebre: ebrebiosfera.org.mialias.net.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari