Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

MOVEM TORTOSA VA PRESENTAR L’EQUIP PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS ENCAPÇALAT PER JORDI JORDAN

Publicat el 26/02/2015 08:57

Sant Carles de la RàpitaTortosa

Movem Tortosa va presentar dilluns l’equip que encapçalarà la candidatura en les properes eleccions municipals. Jordi Jordan el va qualificar d’un equip d’activistes socials a favor de Tortosa, que combina d’experiència i renovació i com una alternativa sòlida al govern municipal actual.

Aquest dilluns, el procés de primàries obertes engegat en les darreres setmanes per Movem Tortosa, va avançar amb la presentació de la única llista que finalment s’ha presentat per optar a ocupar els 11 primers llocs de la candidatura, la qual serà, definitivament, ratificada avui dijous pel plenari de Movem Tortosa. Així, Jordi Jordan, que serà l’alcaldable de Movem Tortosa va expressar “la il·lusió i repte personal que em fa presentar-me per primer cop com alcaldable per la meua ciutat, tot per l’estimació i ganes de progrés que sento per ella i sobretot per fer-ho al costat d’un bon equip que té ganes de treballar per Tortosa”. Jordan va agrair a totes les persones que estan donant suport a Movem Tortosa, més d’un centenar, i especialment a les 4 formacions polítiques que s’hi ha sumat: Avancem, Esquerra Unida i Alternativa, Procés Constituent i Inicativa per Catalunya Verds.
De fet, Jordi Jordan, ha explicat que per guanyar unes eleccions i no fallar en un bon govern a la ciutat cal tenir un bon equip al darrera, el qual ha presentat avui com “el millor possible per moure Tortosa a partir de l’activisme social, l’experiència i renovació necessàries així com una proposta d’alternativa de govern sòlida i seriosa a l’actual majoria absoluta de CiU”.

L’alcaldable de Movem Tortosa va detallar que els 11 primers candidats provenen de l’activisme social, tant de diferents plataformes, entitats, associacions i tots tenen “una estima contrastada a favor de Tortosa i la seua gent”. Jordan també va manifestar que el seu equip és una combinació d’experiència i renovació “totalment necessària per governar una ciutat com Tortosa”, i finalment, Jordan va defensar que és un equip que té com a objectiu “oferir als tortosins i tortosines una alternativa sòlida i amb garanties a l’actual majoria absolutista que hi ha a la ciutat”.

1.- Alcaldable: Jordi Jordan. Llicenciat en Història per la UB. Màster Estudis Culturals Mediterranis per la URV. Professor de Geografia i Història a l’Institut Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita. Regidor d’ICV-Entesa per Tortosa entre el 2011 i 2015. President dels Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa.

2.- Francesc Vallespí. Comerciant del sector tèxtil, actualment jubilat. President de la Delegació de la Lliga Contra el Càncer a Tortosa i Terres de l’Ebre des de 1999. Col·labora com administrador a Càritas Tortosa des de 2013.

3.- Cristina Bel. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UNED. Coordinadora d’Avancem a les Terres de l’Ebre. Portaveu de la plataforma Trens Dignes. Ha estat regidora de l’Ajuntament de Tortosa a l’oposició entre els anys 2007-2011.

4.- Cinta Galiana. Llicenciada i doctora en Ciències de l’Activitat Física i Esportiva. Postgrau en Gestió Esportiva Municipal i també en Activitat Física per a l’envelliment per la UB. Regidora del grup municipal d’I-ET des del 2012 a l’Ajuntament de Tortosa. Professora a l’Institut Joaquin Bau és membre de la Plataforma en defensa de l’educació pública a les Terres de l’Ebre.

5.- Pedro Cabanes. Diplomat en Teràpia Ocupacional. Estudis d’Administració i Direcció d’Empreses. President de l’Associació del Parkinson a les Terres de l’Ebre i de la Federació d’Entitats Socials a les Terres de l’Ebre.

6.- David Jarque. Diplomat en Arquitectura d’Interiors per LAI de Barcelona. Coordinador d’Iniciativa per Catalunya Verds a Tortosa. Coordinador d’Habitatge de la Generalitat a les Terres de l’Ebre entre el 2009-2011.

7. Pere Genaró. Llicenciat en Medicina i Cirurgia, especialista en Pediatria. Ha estat vicepresident de la Plataforma en defensa de la Sanitat a les Terres de l’Ebre. President de l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques a Terres de l’Ebre, treballa a l’Hospital Verge de la Cinta i a la Clínica Terres de l’Ebre.

8.- Elena Mars. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau en Govern de la Ciutat: drets ciutadans i polítiques públiques per la UOC. Presidenta de l’Ateneu Ebrenc.

9.- Nazario García. Regenta un establiment de restauració al nucli antic de Tortosa, del qual és treballador. Té estudis de Cicles en Formació de Grau Superior en projectes de mecanització.

10.- Nera Baiges. Integradora Social, treballa al centre ocupacional de la Fundació Privada Mercè Pla a la ciutat de Tortosa.

11.- Jesús Monche. Diplomat en Treball Social. Membre d’Esquerra Unida i Alternativa. Activista social, col·labora en diferents entitats, especialment en la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a les Terres de l’Ebre.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.