Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

PREMIS CAMBRA 2014

Publicat el 01/11/2014 10:49

El Pinell de BraiTortosa

Internacionalització, Innovació, Millor estratègia i iniciativa, Responsabilitat social empresarial, Emprenedoria, Reconeixements.
12 empreses ebrenques premiades i 2 reconeixements als Premis Cambra 2014 (llistat i descripció empreses premiades).

INTERNACIONALITZACIO:

Plásticos Castellà SA: empresa familiar creada l'any 1974, especialitzada en packaging de plàstic injectat.Tenen la seu a Tortosa, una fàbrica a Hongria i acords comercials amb Brasil. Es una empresa conscienciada amb el medi ambient, l'us d'energies renovables i en l' estalvi d'aigua i energia.Treballen per importants marques com: Puleva, Nestlé, Nescafé, Danone.....

Lextrad SJT SLU: empresa fundada per Marina Lanckmans que ofereix una amplia gama de serveis de traducció professional per a empreses o particulars. El seu equip de traductors professionals nadius li permet treballar amb un ampli ventall d'idiomes tant nacionals com internacionals. Lextrad està present a Tortosa, Brussel·les i properament Barcelona.

Autocars HIFE: empresa fundada l'any 1915 dedicada al turisme i al transport de viatgers amb autobús. L'any 2013 es crea Hife Bus Internacional S.L. amb la seva primera base fora d'Espanya, a Malabo (República de Guinea Equatorial).

INNOVACIÓ:

Captio: es una aplicació que dona una solució integral per a automatitzar la gestió de les despeses derivades dels viatges d'empresa o desplaçaments allà on estiguis. Captio captura els teus tickets de despeses a traves del teu smartphone i s'ocupa de la resta.

Synthesis of Technology: va néixer amb el nou mil.lenni com una petita empresa que a dia d'avui s´ha situat en un lloc preferencial dintre del seu sector . Son especialistes en maquinària industrial i ofereixen solucions integrals dintre del camp de l'automatització de processos productius.

MILLOR ESTRATÈGIA I INICIATIVA:

Grup d'empreses de la fruita dolça de la comarca de la ribera d' Ebre: un total de 20 empreses de fruita dolça de pinyol (préssecs, cirera, paraguaios i nectarines), es concentren per projectar i dinamitzar l'activitat econòmica de la comarca, generant ocupació i fomentant la col.laboració publico-privada per facilitar l'entrada a nous mercats internacionals.

Delta Aqua Redes S.L.: empresa dedicada a la fabricació, comercialització, manteniment i reparació de xarxes per aqüicultura i pesca. Es l'empresa subsidiaria de Morenot Aquaculture a España. Un holding amb companyies capdavanteres al servei dels mercats de la pesca offshore i de l'aqüicultura.

Explotacions Marines el Fangar: empresa familiar fundada en la dècada dels anys vuitanta. Es dedica a la implantació, a la badia del Delta de l'Ebre, de vivers fixos per a la producció de musclos i ostres. Aprofitant l'interes pels productes mediterranis, han apostat per exportar els seus productes als mercats internacionals.

RESPONSABILITAT SOCIAL EMPRESARIAL:

Agustí Roig SA: empresa creada en la dècada dels anys setanta, dedicada a l'avicultura i que segueix posant tots els seus esforços en la dignificació del consum d'ous, apostant per criar les seves gallines en llibertat i desenvolupant una avicultura sostenible.

YKK España SA: un dels més grans fabricants i proveïdors de cremalleres del mon segueix la filosofia del Sr. Yoshida, el seu fundador: "Ningú prospera a menys que ell / ella porti prosperitat als altres".

Fundació Mercè Pla: La missió d'aquesta fundació es vetllar per l’atenció social de les persones amb discapacitat i persones amb situació de dependència mitjançant la defensa dels seus drets.

EMPRENEDORIA

Catedral del Vi / Pagos de Hibera S.L.: Actualment aquest edifici, conegut com "La Catedral del Vi del Pinell de Brai", esta gestionat per El Celler Pagos d'Hibera, que a part d'elaborar-hi els seus vins i olis, realitza visites turístiques a les seves instal·lacions, tastos i servei de Restaurant.

RECONEIXEMENTS

Col.legi Provincial d'agents de duanes:

celebració del centenari del Col·legi Oficial d’Agents de Duanes de Tarragona.

CONSORCI D'AÏGUES DE CATALUNYA: 25 anys Consorci d'Aigües de Tarragona

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.