Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Nota de premsa del CF Vilalba

Publicat el 12/07/2013 14:05

FlixVilalba dels Arcs

s La situació que pot representar un Club de Futbol d'un poble de més o menys uns 700 habitants depèn majoritàriament del pressupost o ajudes econòmiques que l'Ajuntament aporta. El projecte esportiu de la pròxima temporada, com en altres anteriors, és superior a les aportacions que hi ha previst que ens concedeixen. Però ara ho és molt més perquè aquestes aportacions s’han rebaixat sensiblement i de forma inesperada. Això ha estat la conseqüència de la nostra decisió i de que el projecte esportiu que teníem engegat, s'hagi vist dissolt, per la qual cosa la junta directiva hem decidit presentar la nostra dimissió.
Podem estar en acord o discrepar del pressupost que es marca cada temporada però no tenim mes solució que acceptar-lo i en aquest cas, no era suficient per mantenir el nivell actual del nostre club.
Aprofitem per donar les gràcies del suport rebut de les diferents corporacions municipals al llarg d'aquests 15 anys, segons la disponibilitat econòmica de cada moment.
Ho deixem sense cap tipus de rancúnia cap a ningú i amb intenció de col·laborar, per tal de trobar gent disposada a emprendre un nou projecte que aporti al club cada vegada més èxits i dur el nom de Vilalba al llarg de tot el nostre territori.
Agrair a totes les persones que al llarg d'aquests anys ens han ajudat, socis, aficionats, membres de les diferents juntes del club, a tota la gent de Vilalba en general que ens han seguit incondicionalment i als espònsors, a tots, moltes gràcies.
Un especial agraïment a tots els jugadors del nostre poble, de fora, familiars i amics, que han estat partícips d'aquest projecte. Als diferents entrenadors que han passat i especialment al Sr. Gaspar Estupinyà, que en dues etapes ha estat a Vilalba, sense la seva participació tot el que hem fet i aconseguit no hagués estat possible.
Recordem en aquests moments dies de patiment però ara, es l'hora dels bons records i del que hem aconseguit com l'ascens a Segona Territorial, la gran celebració que es va fer sempre serà un moment històric que formarà part del nostre club i del nostre poble.
Agrair als mitjans de comunicació en general, a la premsa escrita, ràdio, televisió...el tracte que ens han donat en tot moment i en especial, al programa “Més Esport” i al seu Director, Sr.Michel Viñases, perquè sempre hem tingut les portes obertes del seu espai televisiu per mostrar les nostres inquietuds.
Els membres de les diferents juntes i jo en particular volem demanar disculpes pels errors que durant aquests anys s'hagin pogut cometre, a totes les persones, entitats, àrbitres i a tots aquells que s'hagin sentit ofesos pel nostre comportament, els demanem les nostres disculpes públicament.
Per finalitzar, permeteu-me mostrar el meu agraïment particular, a totes aquelles persones i entitats que m'han ajudat en aquest recorregut i especialment al Sr.Josep Ramon Masdeu Lluís perquè sense la seva col·laboració, aquest club no hagués arribat on ara està.
També a una persona que sempre vaig considerar un amic i que junts vam començar a formar part de la junta directiva, al Sr. Messies Esteruelas Suñé que malauradament ja no està entre nosaltres, el meu record per a ell i el meu agraïment a la seva esposa i fills per tot el suport que sempre m'han donat.
Als meus germans i nebots que sempre m'han fet costat i he rebut el seu ajut quan mes ho he necessitat i al meu fill i esposa per la seva comprensió i paciència.
Gràcies a tots.

Visca el F.C.Vilalba i visca Vilalba dels Arcs.


La Junta Directiva del F.C.Vilalba i el seu President Isidre Bru Urgell

Ivan Cendròs, reforç de luxe per al Flix

“Si he de ser qui marqui el gol, allí estaré. És la meva feina”. Amb aquesta tenacitat, el davanter centre Iván Cendrós (CD Binéfar, Tercera Divisió aragonesa) es presenta com el primer fitxatge de la Joventut Esportiva Flix per a la propera temporada, disposat a convertir-se en un dels pesos pesants de la plantilla malgrat la seva joventut -20 anys-, després del seu doble pas per categoria nacional. Amb molta pólvora a les seves botes, a més de tècnica i rapidesa, Cendrós s'incorpora al club roig-i-blanc acreditat per una trajectòria i una formació brillants, a cavall del conjunt d'Osca, on fou titular en tots els partits des de la seva arribada a meitat de la campanya passada, i del Lleida Esportiu juvenil de Divisió d'Honor -10 gols en una lliga.

Continuïtat del futbol a Vilalba
Una vegada es va conèixer que el president i la junta del Vilalba dimitien (pels motius ja exposats en la carta de la part superior) i també que el tècnic i jugadors que arribaven de fora de la localitat no continuaven, els jugadors locals s’han posat en marxa per a tirar endavant el club. Segons Francesc Peig, un d’aquests jugadors, “en som vuit i, a hores d’ara, el que podem dir és que estem treballant per a seguir. No podem afirmar-ho, però la intenció és aquesta. I pensem que ho aconseguirem”.
Sobre la decisió del president i de la junta, Peig deia que “és respectable i es pot entendre, una vegada s’ha reduit l’ajuda institucional i ells comptaven, per al seu projecte, amb què seria superior per a seguir. I amb la reducció han pres aquesta decisió que, com he dit, es pot entendre i s’ha de respectar”.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.