Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El Pinell tindrà futbol

Publicat el 28/06/2013 14:05

El PerellóFlixTivenys

Les darreres setmanes, des de Més Ebre i Canal TE, hem informat de la situació d’incertesa que existia al Pinell amb la continuitat del seu equip de futbol. La junta actual reclamava més suport directiu, per tirar endavant el club. Aquest suport, en dues assemblees, no s’havia produit. Pachan, fins ara tècnic i directiu, a Canal TE, va manifestar divendres passat que veia complicat que hi hagués futbol a la població la temporada propera. No obstant, el missatge sembla que va arribar i durant el cap de setmana ja van haver-hi moviments i dimarts ja va existir una reunió en la que socis que van ser directius anys enrera, s’impliquen amb el club per ajudar als directius que quedaran.
Paco Ros podria seguir com a president i la resta de càrrecs serien els mateixos amb els nou incorporats com a vocals.
Pachan fins ara tècnic i directiu, no continuarà ni com a entrenador ni a la junta, per una decisió pròpia per motius personals.
D’aquesta forma, ja és oficial que el Pinell tindrà futbol. Ja s’ha començat a treballar per a trobar el nou tècnic i per a estructurar la plantilla de cara la propera campanya.
La incògnita del futur del Pinell ja ha quedat desvetllada amb la continuitat de l’equip.

Anton Flores pot tornar al Sant Jaume

Anton Flores va manifestar que no seguiria entrenant el Sant Jaume. I de fet el club del Montsià ha parlat amb un altre tècnic però no ha hagut entesa. Ara, les gestions, estan focalitzades amb el propi Anton perquè pugui continuar. Anton comentava que “és cert que n’hem tornat a parlar. Però sense concretar res. No hi ha res confirmat. Jo he posat una serie de condicions per a poder plantejar-me seguir. Llavors decidirem”.
El que si que es pot fer oficial és que Sant Jaume tindrà un equip femení. Anton serà el tècnic. I si acaba dirigint al primer equip, necessitarà algú per a poder ajudar-lo amb l’equip femení.

El filial del R.Bítem té l’opció de jugar a Tercera catalana

-Amb la permanència del Catalònia a Segona, el R.-Bítem B puja a la Tercera com a quart classificat a la Quarta. L’entitat ha d’acabar d’estudiar-ho però potser que pugi. El tàndem tècnic format per Josep Lluís Bartolí i Roberto Blanco no seguirà. Aviat es coneixerà el nou tècnic.
-Cristian Navarro, lateral esquerrà que estava al Perelló, no continua a l’equip grocinegre.
-Magí, del Móra N., interessa al Flix. El Móra continua treballant, tot i les dificultats que, com altres clubs, està passant
-El Tivenys, pendent d’una nova reunió per saber si apareix un nou president i el club pot tirar endavant.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.