Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Magí empata el derbi morenc

Olimpic i Móra la Nova van empatar en el derbi morenc (1-1). L’Olimpic es va avançar al primer temps amb un gran gol de Pol Bladé. Magnífica jugada del davanter de Benissanet que la temporada vinent jugarà amb la Rapitenca. Velocitat i execució. Va marxar de tothom. I va marcar. A la represa, l’Olímpic va poder sentenciar però va perdonar en diverses jugades. I ja en els darrers minuts, una pilota penjada a l’àrea local, arran d’una falta, Magí que va controlar-la i a la mitja volta va empatar. Els locals han d’assegurar la segona plaça i buscar sumar els sis punts.
L’Ametlla referma la ratxa
L’Ametlla va guanyar la Sénia (2-1) i apuntala la permanència i consolida un tram final de lliga espectacular. 27 punts de 33. La Sénia, per la seua part, ja porta quatre derrotes. Ha estat irregular i ja en les darreres jornades, amb juvenils que han debutat, s’ha desconnectat de la competició, pensant en el futur. Rullo fou protagonista amb els gols locals. El primer, a la primera part. A la represa, el partit va guanyar en emoció. Rullo va fer el 2-0 però llavors la Sénia va pressionar i va gaudir de bones oportunitats, dent el 2-1 final. També l’Ametlla. Els dos porters van estar força bé. La temporada del nou projecte calero ha acabat bé, de menys a més. S’ha de valorar.

El Vilalba no perdona i té autodependència

El Vilalba va golejar un Santa Bàrbara que ha estat revelació de la segona volta però que ara, després del gran esforç i ja arribant a les darreres jronades, ha perdut pistonada. Tot al contrari que un Vilalba que, amb els dos fitxatges, ha guanyat presència ofensiva i ha trobat un equilibri que fins ara no tenia. 7 punts de 9 i ha sortit de la zona de descens. Te autodependència per evitar el descens directe i si hi ha cap compensació. Va golejar el Santa amb gols de De la Torre (3) i Albert (2) -5-1-. En la propera jornada, afronta una final en la que els dos equips s’hi juguen la permanència. Al camp d’un Atlas que dissabte, tot i les baixes, va vèncer a Tivenys (0-4).

El Deltebre no pot sumar un triomf vital
Deltebre i Camarles van empatar a dos. Els visitants, més posats al primer temps, es van avançar amb un gol de Florin. Però es van quedar amb deu. I a la represa el Deltebre va estar més introduit i, amb la seua pressió, va remuntar. Amb el 2-1, però, no va sentenciar afectat per l’ansietat i en els darrers minuts el Camarles va empatar davant el malestar local. Els camarlencs van ser, com a Sant Jaume o contra el Vilalba, competius fins el final.

Empat amb tensió i polèmica

Horta i Aldeana van empatar en un partit amb nervis i tensió. Jordi Prats va fer l’1-0 i posteriorment es va produir la jugada polèmica amb un gol fantasma que l’àrbitre no va donar. Per als locals, sensibles amb els arbitratges aquesta temporada, era gol. L’acció va suposar protestes i un enfrontament d’un jugador local que estava a la banqueta amb l’àrbitre. El va acabar perseguint pel camp. Paul va empatar per l’Aldeana. L’àbitre, tot i les protestes i queixes locals, va seguir xiulant a la represa. La força pública va fer acte de presència després. A la segona meitat, partit tensionat i sense molta claredat. I al final, tot i que van haver-hi opcions, empat. L’Aldeana està més prop, si guanya avui divendres (21 h) al Campredó, ho tindrà assolit, mentre que l’Horta haurà de seguir patint. El tècnic Cantó, per qüestions personals, no seguirà. Primer semblava que jugadors de l’equip ho agafarien però finalment serà Jordi Videllet, exjugador i extècnic del club, qui acabarà la temporada a la banqueta de l’Horta.

El Sant Jaume ha sumat 23 punts d 27
El Sant Jaume va guanyar el Flix per 5-1. Els de la Ribera es van presentar amb onze i van arribar amb nou al descans per lesions. Un jugador es va recuperar i llavors va arribar-ne un altre que estava de comunió. Però amb l’expulsió de Sanchez i dues lesions més, el partit, amb el 5-1, al minut 85, es va haver de suspendre. El Sant Jaume, amb hat trick de Manel, va anar per feina i va fer un punt i final en la seua ratxa (nou jornades sense perdre). I ja ha confirmat la permanència. El Flix, per la