Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Gilabert lidera el triomf d’un Santa Bàrbara sense limit. El Perelló passa per sobre el Camarles

El Santa Bàrbara i l’Ulldecona són les revelacions de la segona volta del campionat. De fet, abans del derbi de diumenge, tots dos eren els líders de la segona ronda de la lliga. Els planers amb 11 jornades sense perdre i els ulldeconencs amb 15. El derbi no va decebre. El Santa Bàrbara es va avançar amb un gol de Carlos Gilabert, de penal. L’Ulldecona, arran d’una falta, va empatar amb la rematada del seu pihichi Santi. L’àrbitre va topar amb el visitant Josep i per això va necessitar assistència. El partit va estar aturat uns minuts. Amb l’1-1, a la represa, el Santa va ser molt directe i vertical. Amb Jaume per l’esquerra i Moha per la dreta va desbordar. I així va crear diverses ocasions amb arribades fins la línia de fons. L’Ulldecona, tot i no estar tan ferm, va tenir dues arribades i va reclamar un possible penal. Les protestes per l’actuació de l’àrbitre van generar expulsions a la banqueta visitant (Borrell, Javier i el mister). En temps afegit, amb l’Ulldecona abocat per buscar el triomf, una falta que no era sobre Moha, va comportar el 2-1, del pichichi Gilabert. L’equip ja fa 12 jornades que no perd, amb set victòries seguides.

El Perelló es va recuperar-se de la derrota contra la Sénia. En el segon partit seguit a casa va golejar el Camarles en un partit molt complet, el millor a casa de la lliga. (6-1) Amb serietat. motivació i amb molta intensitat els perellonecs van passar per sobre d’un Camarles que no va poder fer res per evitar la desfeta. Oriol, Vicent, Andrei (2), Gilabert i Mohedano van golejar pels de Molinos que als 15 minuts ja guanyaven 2-0 i el Camarles, poc després, es quedava amb deu. Victòria del líder que amplia distàncies i que diumenge s’enfronta al Santa, un gran partit.