Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Xeic!

(2008)
  • Web
  • Facebook
  • twitter
  • mySpace
Xeic! és un grup de rock agrícola i pop rock, originari de les terres de l'Ebre a Catalunya. El nom Xeic! prové d'una expressió típica ebrenca que s'utilitza per cridar l'atenció d'algú.
S'autodefineixen com un grup que fa «música de festa major amb un petit toc reivindicatiu» que crea un so de «ska rural» Joan Farnós, Albert Ballester i Roman Borràs van crear el grup a l'inici del miŀleni, però fins a sortir el seu disc epònim Xeic! el 2008, van actuar sota el nom Kontrol Antidoping d'una mena més punk. Van donar el primer concert al 2000 a Rasquera. Creen un so inspirat de les bandes i xarangues de la terra ebrenca amb temàtica rural moderna, barrejant ritmes tradicionals amb elements rock, ska, llatins, reggae i punk. El 2010, la seva cançó «Futur en venda» està publicada en una antologia editada per a celebrar el desé aniversari de la Plataforma en Defensa de l'Ebre.

Comparteix aquest lloc


Dates destacades

2010
Publicacions
La seva cançó «Futur en venda» surt publicada en una antologia editada per a celebrar el 10è aniversari de la Plataforma en Defensa de l'Ebre.
2000
Naixement
Primer concert. Rasquera

Fés el teu comentari