Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Crida urgent a les autoritats: necessitem vestuaris per als infants i el futur del futbol a Móra la Nova

Publicat el 08/11/2023 00:00

El CE Atlètics de Móra la Nova és el club de futbol de la població de Móra la Nova. Una vila situada a la Ribera d’Ebre, amb aproximadament 3.000 habitants.


Aquest club, amb una història que abraça gairebé un segle, ha experimentat un creixement significatiu en els últims anys. L’any 2014 teníem 80 jugadors i jugadores, i avui apleguem a un total de 198 futbolistes de base. A més a més, el nostre club atreu futbolistes de tota la comarca, i fins i tot de comarques veïnes.


En l’actualitat, som el club de referència a la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat pel que fa al nombre d’infants que forgen el seu futur amb nosaltres, a la fase de formació. Aquesta temporada, amb orgull, hem incorporat equips femenins de base a la nostra estructura, amb dos conjunts alevins i infantils formats íntegrament per noies.


Els Atlètics juguen al camp municipal Antoni Mateu de Móra la Nova, un terreny de joc municipal que data de la dècada dels 70 i va ser renovat amb gespa artificial l’any 2015. No obstant això, des de la seva remodelació hi ha una necessitat urgent: la construcció de vestuaris, ja que actualment no en disposa.


Fins ara hem estat fent servir els vestuaris del pavelló esportiu de la localitat, situat adjacent al camp de futbol. A causa de l’increment d’activitats esportives al pavelló d’esports, aquests vestuaris es troben a la capacitat màxima d’ús, i això ha creat una situació crítica.


En un matí de dissabte poden arribar a haver-hi 6 partits de futbol base al nostre camp, amb uns 130 infants i al voltant de 12 equips de futbol-7. Molts d’aquests infants es troben en la difícil situació de no disposar d’un vestuari on dutxar-se i canviar-se. Això provoca que hagin d’assistir als partits amb la roba de joc, deixar les seves pertinences al quartet del material i tornar a casa sense poder complir les necessàries tasques d’higiene personal.


A més a més, els equips visitants han de compartir els pocs vestuaris lliures del pavelló d’esports (entre 1 i 3). Això significa que, abans de començar el partit, s’han de buidar completament els vestuaris per permetre l’ús per part d’un altre equip, i els equips rivals han de prendre les seves pertinences a la banqueta.


Des del nostre club fem una crida a les autoritats locals, comarcals, provincials... Fa ja 8 anys que les autoritats municipals prometen, en els seus programes electorals, la construcció d’aquests vestuaris, i ho van corroborar fa uns mesos a les eleccions municipals. Tot i això, avui en dia, i després de diverses promeses fetes a mitjans de comunicació per part dels polítics, encara no s’han començat a construir aquestes tan esperades instal·lacions.


Els infants necessiten aquests vestuaris per complir els seus drets bàsics en matèria d’higiene personal. Els Atlètics necessitem aquests vestuaris per oferir un millor servei als infants del nostre club, i als equips visitants. I, en general, Móra la Nova, necessita aquests vestuaris per completar una instal·lació esportiva de qualitat que beneficiï tota la comunitat.


Per aquesta raó instem les autoritats a complir amb aquest compromís que han promès tantes vegades i que és tan necessari per a la comunitat i l’esport a Móra la Nova. Demanem que es porti a terme la construcció o adequació d’instal·lacions destinades a vestuaris, amb l’objectiu de proporcionar un espai adequat als i les joves, de manera que puguin satisfer les seves necessitats bàsiques d’higiene personal.


 


Junta Directiva del CE Atlètics Móra la Nova

Per Junta Directiva del CE Atlètics Móra la Nova a Actualitat


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari