Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

ELS REGALS DE L’UNIVERS

Publicat el 04/05/2020 00:00
Jo estic subscrit des de fa anys a un periòdic. Cada any, per a la renovació, parlava amb la mateixa persona. Les converses cada any eren més amplies, i al final ja vam acabar parlant de la família, dels fills i del que pensàvem cadascun de la vida. També li trucava per alguna incidència per l'endarreriment d’algun exemplar amb la qual cosa, vam anar agafant confiança. Les converses en els darrers anys eren de dos minuts per temes professionals i de vegades una hora per d’altres de personals, dels nostres pensaments. Fa un mesos vam descobrir que els dos teníem la mateixa afició: el running. Quan va començar això del virus, la vaig trucar només per saber com estava i quan acabàvem la nostra xerrada li vaig dir: "li puc demanar una cosa íntima". I ella, com a gran persona i gran comercial i amb molt coratge, em va contestar: "Demana’m el que vulguis". Jo el que volia d'ella era el seu mòbil, no m'agrada mai barrejar relacions professionals amb personals però arribada la situació amb la crisi actual i amb la confiança que teníem, vaig demanar-li i me’l va donar.
Ahir em va trucar dient-me que després de 12 anys l'han acomiadat a la torera, sense comunicar-li res. Es va assabentar a través de l’extracte del banc i així va veure que a la seua nòmina hi havia més diners dels que li tocaven: era la seua liquidació. Vaig parlar amb ella per donar-li ànims i em va enviar uns missatges que deien: "estic segura que d’aquesta situació sortiran coses boniques, només cal saber mirar i, per molt que tot s’ensorri per moments, sempre ha de passar alguna cosa positiva si es busca". A ella li dedico aquest article d’avui per valorar aquestes coses que de vegades no tenint en compte i que en disposem tots els dies, perquè l'univers ens regala coses meravelloses, com les que descric. Però podem afegir-ne mil mes.

PODER VEURE EL CEL

RESPIRAR


ESTIMAR


SOMRIURE


PLORAR


PRENDRE UN CAFÈ


SOMIAR


BEURE AIGUA


ABRAÇAR


MENJAR


LLEGIR


UNA DUTXA AMB AIGUA CALENTA


ESCRIURE


MIRAR


FER IOGA


CANTAR


PINTAR


CÓRRER


PASSEJAR


PARLAR AMB LES PERSONES ESTIMADES


VEURE LA BELLESA DEL MAR O LES MUNTANYES


MULLAR-SE TOT EL COS QUAN PLOU


Per JOAQUIN CELMA a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.