E-mail

Contrasenya

Triatló Terres de l’Ebre

DIUMENGE PASSAT. SEGONA EDICIO

Diumenge passat es va celebrar el II Triatló Doble Olímpic Terres de l'Ebre. 3000 metres en la prova de natació, 84 km en bicicleta i 20 de cursa. Disposava de 2 transicions; T1 Sant Carles de la Ràpitta, T2 EMD de Jesús-Tortosa. La prova de natació va consistir en un recorregut de 1500 metres en forma de triangle al Port de San Carles de la Ràpita, en el lloc conegut com la platja de les Delícies , on estarà la T1. El recorregut amb la bici fou de 84 km sense drafting i va discòrrer per les comarques del Montsià i del Baix Ebre. Carreteres secundàries ben asfaltades, en una primera part rodadora i una segona part tècnica. Des de la Ràpita, com a punt de sortida, passant per Amposta, Santa Bàrbara, La Sènia, Mas de Barberans, Roquetes i arribant finalment Jesús-Tortosa. La cursa es desenvolupà per carrers i camins asfaltats de Jesús.
Classificació:
Masculí:
1) Xavier Torrades Sabata (ja va guanyar l'any passat) Reus Ploms 4:04:43; 2) Danuiel Mugica Complutum Triatlon 4:18:02; 3) Leon Martin Drajer    CT Runners World Tarragona  4:26:52