CD Tortosa i FC Ascó, ok

Publicat el 20/04/2012 14:05

AscóPaülsTortosa

Van guanyar i agafen aire

El Tortosa va guanyar la Iberiana (3-2). Una victòria trascendental i també treballada en una confrontació en la que el jove equip, amb baixes, va fer un màster de maduresa. Una maduresa que demostra que té. I és que ha fet un curs accelerat en una temporada difícil però, a la vegada, meritòria.
El partit no va poder començar pitjor. L’àrbitre va xiular un penal inexistent per un acció en la que Povill va anticipar-se al davanter rival. El porter de Paüls aturava el llançament. Posteriorment, el guió del partit li va anar força bé al Tortosa. L’equip va jugar ben col.locat en una fase en què no hi havia un dominador clar. La Iberiana volia guanyar metres i el Tortosa va tenir la trampa ben preparada amb contraatacs letals que van fer forat. Joan i Marc Baiges, primer, i Sergi Ventura, després, van propiciar-los. Amb el 2-0, una altra acció de Ventura (va estarsensacional) per l’esquerra va comportar el 3-0, obra de Marc (28’). No obstant, un altre penal discutible va posar núvols a la tarde, abans del descans. A la represa, aviat, la Iberiana feia el 3-2. El Tortosa, tot i la mitjana d’edat, va tenir ofici. Va saber estar un dia que calia (bona feina de mentalització) i va saber travar un duel que va tenir més interrupcions. Al final, tres punts d’or. Marc Alegre, sancionat, i Borrull (ha pogut dir adéu a la temporada) i Albert Arnau, lesionats, van ser baixa. El Tortosa visita diumenge el Sants. Queden set finals, contra rivals directes. L’equip està fora de la zona de descens però la classificació està ajustada. Es el mateix cas de l’Ascó. Va golejar al cuer Olesa (5-0) i ha agafat aire. Però no es pot badar.