Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

12 anys de presó per abusar de les seves alumnes d'equitació a L'Ampolla

Publicat el 12/08/2019 10:16

L' Ampolla

El jutge de l'Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat a 12 anys de presó un professor d'equitació de l’Ampolla per haver abusat sexualment de tres alumnes seves menors d'edat. Segons recull el 'Diari de Tarragona', el fiscal, l'acusació particular i la defensa van arribar a l'acord de 12 anys de presó. 


L'home, era professor d'equitació d'un centre hípic a l’Ampolla. Els alumnes de l'acusat eren adolescents menors d'edat, entre les quals s'hi trobaven les tres víctimes dels abusos sexuals. L'home agafava confiança a les alumnes i, quan ho aconseguia, els feia comentaris obscens i sexuals.


En una de les ocasions, va abusar i agredir sexualment una de les víctimes. La nena va començar com a alumna quan tenia 5 anys, però els abusos van començar quan la nena en tenia 12. Va ser llavors quan l'acusat va començar a fer-li petons a la boca sovint i també li tocava el cul. L'estiu del 2012, l'home la va convidar a casa seva, on va realitzar-li tocaments i, a continuació, la va violar. Les violacions van tenir lloc a casa seva, al seu cotxe i també al centre hípic, en una caseta on s'hi guardava el material.


Amb les altres dues víctimes, també menors d'edat, l'acusat va tenir comportaments similars. L'acusat, a banda de ser condemnat a 12 anys de presó pels abusos i agressions sexuals, no podrà acostar-se a les víctimes a menys de 500 metres ni podrà comunicar-s'hi, no podrà tenir cap professió que comporti contacte amb menors d'edat. L'acusat, amb la finalitat de reparar els perjudicis causats a les víctimes, ja ha pagat 10.000 euros a dos de les víctimes i 5.000 a la tercera.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.