Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

l'Escola de Música de la Diputació a Tortosa obre la preinscripció per al curs 2019/2020

Publicat el 06/05/2019 16:57

Tortosa

Els estudis al centre, a partir dels 5 anys d'edat, ofereixen diferents nivells i especialitzacions.


 


L'Escola de Música de la Diputació a Tortosa manté obertes les preinscripcions per al curs 2019/2020 fins al 21 de maig. La relació de preinscrits es publicarà el 29 de maig a les 12.00h, i la matrícula es podrà realitzar els dies 8 i 9 de juliol. Els estudis de música en aquest centre, a partir dels 5 anys d'edat, ofereixen diferents nivells i especialitzacions, impartides per destacats professionals en un equipament modern i obert a la ciutadania de Tortosa i del conjunt de les Terres de l'Ebre. Tota la informació sobre dates, estudis, especialitats instrumentals i agrupacions es poden trobar a https://www.dipta.cat/cmtortosa


 


L'alumnat de l'escola entra en contacte amb la música, inicia la seva formació musical i es prepara per accedir als estudis professionals dels conservatoris, amb titulació oficial. En aquest sentit, un dels avantatges d'iniciar els estudis de música a les escoles de la Diputació és que, un cop finalitzen el nivell elemental, els alumnes tenen l'opció de continuar amb els estudis professionals de música al mateix centre on han començat. L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació ofereix el Grau professional.  


 


Informació a la nova pàgina web


 


Les persones interessades a fer la preinscripció poden consultar la nova web del centre (www.dipta.cat/cmtortosa), més accessible i atractiva per a l'usuari. Implementada i desenvolupada per la Diputació de Tarragona, la web incorpora cinc grans apartats (Centre, Escola, Conservatori, Projectes i Actualitat) i enllaça amb les xarxes socials del centre.


 


 


 


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.