Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Torra es compromet a aprovar la llei de protecció de les oliveres mil·lenàries

Publicat el 23/02/2019 09:44

Ulldecona

El president de la Generalitat, Quim Torra,  s'ha compromès a aprovar la llei de protecció de les oliveres mil·lenàries. Ho va fer din de l'acte de presentació de la temporada de les Passions 2019 a Ulldecona (Montsià) "L'aprovem o faig un decret llei perquè no ens robin les oliveres del país". Dins la seva intervenció, va indicar també que, si es renuncia a la "llibertat" Catalunya no podrà explicar-se i deixarà de "tenir rostre". En aquest sentit, el president ha demanat a la ciutadania seguir ferms i defensar el "seu dret a ser lliure" davant el judici als líders independentistes. 


 


 


 


El president de la Generalitat s'ha compromès a protegir les oliveres mil·lenàries amb l'aprovació de la llei que està pendent al Parlament o bé mitjançant un decret. "No pot ser que ens robin les oliveres i la veritat que aquesta llei o l'aprovem ja o faig un decret immediatament", ha sentenciat, entre els aplaudiments dels assistents. I en aquest sentit, ha afegit que si no es conserven aquests exemplars -com les representacions de les Passions-, no es pot entendre la configuració del paisatge de les Terres de l'Ebre. "No seria la Catalunya que tots estimem", ha dit Torra. 


 



A l'acte, celebrat a l'Ermita de la Pietat, hi ha participat la consellera de Cultura, Laura Borràs, el president de la Federació Catalana de Passions, Xavier Cañabate, l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura i els directors de les vuit passions que conformen la Federació -Cervera, Esparreguera, La Cava, Llinars del Vallés, Olesa de Montserrat, Ulldecona, Vilalba dels Arcs i Vilassar de Mar. En les seves intervencions els directors han explicat les principals novetats de cada una de les respectives representacions.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari



Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.