Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Terra Alta assoleix un 90% d’ocupació durant el pont de Tots Sants

Publicat el 01/11/2018 10:14

Gandesa

L’ocupació turística a la comarca de la Terra Alta per aquest pont de Tots Sants és a hores d’ara del 90%. El gruix dels visitants preveuen arribar a la Terra Alta durant el dijous dia 1 de novembre i efectuaran en la major part, una estada de 3 nits a la comarca.
Els visitants podran gaudir de la 31a edició de la festa del vi que se celebrarà a Gandesa, on s’han preparat tot un seguit d’activitats per donar a conèixer el bo i millor de l’oferta vitivinícola terraltina. Un gruix important d’aquests visitants seran presents a la mostra de vins de la DO Terra Alta i pernoctaran durant el cap de setmana en diferents allotjaments de la comarca.
Però a banda, els establiments enquestats apunten que els turistes escullen aquesta destinació atrets per descobrir la nova oferta cicloturística de la comarca, recórrer la via verda, i realitzar experiències relacionades amb el turisme de natura i aventura, especialment a la zona del parc natural dels Ports, on l’ocupació a hores d’ara és també força elevada.
Cal destacar que les reserves efectuades fins al moment corresponent majoritàriament a visitants procedents de la geografia catalana. Tot i això segueix la tendència creixent d’acollir nous visitants d’origen estranger on els públics majoritaris son els provinents de França, Anglaterra, Alemanya i Holanda.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.