Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El Win Complex Esportiu Tortosa obrirà portes el 12 de novembre

Publicat el 30/10/2018 16:56

Tortosa

En la primera fase del projecte entraran en servei les piscines, la sala de fitness i les activitats dirigides. Dissabte 3 de novembre, a les 12h, se celebrarà una masterclass promocional a la plaça Barcelona.La inauguració del nou complex esportiu s’ha programat per al 17 de novembre. Del 7 al 10 s’organitzaran visites guiades per donar a conèixer les instal·lacions a la ciutadania. El proper 12 de novembre entraran en funcionament les noves instal·lacions esportives municipals de Tortosa —WIN Complex Esportiu—, després de 15 mesos d’obres i amb un cost de 5.041.013,61 euros (iva inclòs).


El nou edifici, que utilitza energies alternatives que adapten l’espai als criteris de sostenibilitat i estalvi energètic, està format per un únic volum de dues plantes que integra tot el programa funcional, amb uns espais interiors que busquen potenciar la transparència i la llum natural.


Per a la seva construcció s’han adoptat solucions constructives que optimitzen l’execució i els costos. El projecte finalitza, d’aquesta manera, la primera fase d’execució que ha inclòs la piscina; les quatre sales de fitness, spinning i activitats dirigides; el conjunt de vestidors de grups i la zona de serveis comuns: entrada-recepció, vestidors tècnics-àrbitres, graderies, espais de manteniment, magatzem i infermeria.


A partir d’ara s’iniciarà la fase II amb l’enderroc de l’actual piscina coberta i posterior construcció del mòdul de vestidors col·lectius, la zona d’spa i quatre pistes de pàdel.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.