Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Llar d’infants Bressol del Delta, per la visualització del paper de la dona dins la societat

Publicat el 25/10/2018 17:27

L' Aldea

A l’Escola Bressol del Delta, i amb la voluntat de refermar davant els més petits la visualització del protagonisme cabdal que les dones representen a la nostra societat, han activat un programa que, sota el títol El Paper de la Dona!, permet que els petits coneguin durant el curs les figures de dones reals de l’Aldea i el territori proper que han protagonitzat canvis professionals, socials i personals. Està previst també que algunes d’elles visitin la Llar per passar una bona estona amb els petits i les educadores fent-los gaudir d’una activitat adaptada que permetrà conèixer-les una mica més.


 


La primera en visitar la Llar ha estat Estefania, aldeana d'origen i física a l’Observatori de l’Ebre. El dia que va estar a l’escola, va apropar els petits a un seguit de curiositats sobre el nostre planeta i el Sol, ens va detallar el dia a dia de la seva tasca quotidiana i, també, va protagonitzar una activitat molt atractiva i vivencial sobre com actuen els volcans: “L’experiència va ser genial i esperem que arribi el proper mes per poder rebre la visita de la segona protagonista d’aquest projecte. Volem donar les gràcies a l’Estefania i, també, a les mames, germanes, iaies i tietes per tot el que heu fet i continueu fent dins i fora de cada al llarg de la història”, assenyalen les educadores del centre.


 


L’activitat iniciada enguany forma part d’un seguit de projectes innovadors que, a més de gaudir aprenent, permeten apropar la gent del municipi als menuts: “Cal conèixer aspectes importants del territori vivenciant-los de primera mà i, per això, hem activitat projectes com el d’enguany i, des del 2010, hem completat d’altres com Veuetes, que ens permet enregistrar el nostre programa de ràdio i emetre’l cada dissabte al matí a Antena Aldeia, Del Delta, que impulsa la Festa de la Sega o Gastronomia, que ens va portar a participar a les Rutes de Tapes de la Tardor i la Primavera i organitzar el nostre primer Concurs Màster Xef. És una llarga llista que ens acompanya en la nostra relativament curta però intensa trajectòria com a Escola Bressol”, expliquen des de la direcció del centre.


 


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.