Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Amposta i Deltebre se sumen al protocol contra les agressions sexistes durant la seva Festa Major

Publicat el 08/08/2018 15:11

AmpostaDeltebreTortosa

'Amposta amb respecte' i 'Si dic sí, triem on. Si dic no, bona nit' són els eslògans de les campanyes que acompanyaran els protocols d'actuació

Amposta, al Montsià, i Deltebre, al Baix Ebre, se sumen als protocols, que ja va incloure Tortosa a la Festa del Renaixement, per evitar comportaments i agressions sexistes i violència sexual durant les festes. A les portes de la Festa Major dels dos municipis, Amposta ha presentat la campanya 'Amposta amb respecte' que s'estendrà per les xarxes socials i espais públics per tal de "conscienciar a la ciutadania de la necessitat de lluitar contra aquesta xacra".


 


El missatge es llegirà també als 6.500 gots reutilitzables que es repartiran durant el concert dels Amics de les Arts, el 15 d'agost. A Deltebre també s'ha creat l'eslògan ''Si dic sí, triem on. Si dic no, bona nit' i es formaran una vintena de voluntaris per vigilar i controlar comportaments no adequats. Als dos municipis hi haurà Punts Lila durant els principals actes de les festes per informar i atendre totes les persones que ho requereixin.


 A Amposta es faran circular altres lemes com 'Només un sí és un sí; Beure massa no és excusa; o Estem estrets, no em toquis'. S'habilitaran dos punts lila, un al concert dels Amics de les Arts, el 15 d'agost i l'altre al concert de final de festes amb Roba Estesa, el 19 d'agost. En el marc del protocol d'abordatge d'agressions sexistes i de violències sexuals, també s'instal·larà més il·luminació al voltant dels lavabos de la zona jove, hi haurà patrulles de Policia Local mixtes i també es treballarà amb l'empresa de seguretat sobre aquest tema.

A Deltebre els punts lila estaran habilitats la nit dels quintos i quintes, el 13 d'agost, al concert de La Pegatina i Pepet i Marieta, el 16 d'agost, durant la Festa Jove del Parc del Riu, el 18 d'agost, i a les Festes Majors de Sant Roc, organitzades pel Club Deportiu de La Cava. També es penjaran lones amb lema de la campanya en diferents espais de les festes majors com és el cas de la plaça de Bous i del recinte de ball.


 


 


 


 


 


IMATGE: Got de plàstic amb els lemes que es faran circular a Amposta. 'Ebredigital.cat'


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.