Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El primer establiment d’Optimus a Amposta és Ferreteria Ebre Pool

Publicat el 09/07/2018 13:25

Amposta

La botiga s’inaugura amb 1.200 m2 de superfície de venda i un servei especialitzat d’instal·lació i manteniment de piscines i accessoris


Optimus, la marca de ferreteria i bricolatge de proximitat, suma un nou establiment amb Ferreteria Ebre Pool a Amposta i supera ja les 325 botigues a tot el territori espanyol. La ferreteria entra dins de la cadena taronja per renovar la seva imatge i optimitzar el seu servei cap a les noves demandes dels consumidors.Ferreteria Ebre Pool és un establiment històric a Amposta. Després d’un període de tancament, el negoci actual obre el 2018 amb una imatge nova i sota l’ensenya d’Optimus. El seu desenvolupament positiu en el mercat li ha permès renovar instal·lacions per comptar amb una gran zona d’exposició d’autoservei al particular i al professional. Finalment, el pas a Optimus suposa per a la botiga la unificació de la imatge comercial a la resta d’establiments Optimus, la incorporació progressiva a un assortiment comú i a les diferents campanyes promocionals de la marca, i per últim, la digitalització.Amb aquesta reobertura, Ferreteria Ebre Pool es converteix en la primera botiga Optimus a Amposta. L’establiment, que compta amb 5 treballadors, disposa de més de 1.200 m2 de superfície de venda, 400 m2 de magatzem i pàrquing per a 50 vehicles. Ofereix una àmplia especialització en piscina i accessoris amb un servei d’instal·lació i manteniment personalitzat i, a més, té un gran assortiment de productes de ferreteria generalista i venda i muntatge de gespa artificial.La inauguració de Ferreteria Ebre Pool va tenir lloc el passat divendres 29 de juny i va comptar amb la participació dels propietaris, Josep Roselló i Carlos Pérez; l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs; així com amb representants d’Optimus.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.