Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Primera Trobada de comunicació i coneixement al territori

Publicat el 07/06/2018 09:41

Genís Roca va explicar la seva visió de futur dels mitjans de proximitat


Des de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC) s'ha organitzat la Primera Trobada de Comunicació i coneixement al territori a Tarragona. Va tenir lloc el passat divendres, 1 de juny, mitjançant una trobada que va reunir els diferents membres de les entitats associades de la demarcació de Tarragona.


Aprofitant la cita es va explicar la feina que es desenvolupa des de l'AMIC en tres blocs: nous continguts, serveis per als associats i activitats, i finalment es va obrir un torn de debat en el qual es va parlar amb els associats de les inquietuds i necessitats actuals, i de les millores a dur a terme des de l'AMIC. Posteriorment va haver-hi una ponència de Genís Roca, que en un indret immillorable al centre de la ciutat, va explicar als assistents la seva visió de futur dels mitjans de proximitat i els reptes que han d'afrontar.


A la trobada hi van assistir una quarantena de persones, per una banda, associats i membres de l'AMIC i, per una altra, per professionals de la comunicació, autoritats i empresaris de la zona; així com directius de BASF, Confederació Empresarial de la província de Tarragona, Cambra de Comerç de Tarragona, Associació de Promotors Immobiliaris del Tarragonès, Club Gimnàstic de Tarragona, Banc Sabadell, URV, Associació Empresarial Química de Tarragona, entre d'altres, així com autoritats de la Diputació de Tarragona i Ajuntament de Tarragona.


 


 


 


IMATGE: Assitents de la Primera Trobada de comunicació i coneixement al territori, organitzada per l'AMIC. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.