Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Hospital de Jesús tindrà una sala multisensorial d'estimulació per a malalts amb demència i trastorns psiquiàtrics

Publicat el 01/06/2018 11:06

L'Obra Social 'La Caixa' aportarà 6.000 euros al projecte per equipar la sala amb aparells tecnològics.  

L'Hospital de la Santa Creu de Jesús tindrà una sala Snoezelen, un espai multisensorial amb aparells tecnològics d'estimulació dels sentits. L'objectiu és que els residents amb demència, trastorns de conducta o psicomotrius, i malalties neuropsicològiques i psiquiàtriques, puguin gaudir de l'estimulació somàtica, vibratòria, vestibular, visual, olfactiva, oral i gustativa, auditiva i tàctil i oferir-los un espai per a la comunicació i interacció, així com de relaxació.


L'Obra Social 'La Caixa' aportarà 6.000 euros per a equipar la sala Snoezelen i s'ha signat un acord de col·laboració amb GESAT, l'empresa municipal que gestiona el centre hospitalari. Amb l'espai multisensorial es vol afavorir l'atenció centrada en la persona, augmentar la qualitat de vida dels residents, reforçar els vincles socioafectius entre els residents i professionals, ampliar els coneixements tècnics dels treballadors, millorar exponencialment la qualitat del servei i ser pioners en aquest àmbit residencial de la zona.


 


 


IMATGE: Hospital de la Santa Creu de Jesús. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.