Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Incrementa la participació d'empreses i estudiants a la 6a edició del Fòrum d'Ocupació del Campus de la URV

Publicat el 11/05/2018 10:49

Tortosa

Un total de 45 empreses ha participat, registrant la dada més alta de participació de totes les edicions.


El Fòrum, que es va celebrar durant to el dia d'ahir, dijous 10 de maig, es va encetar amb un acte d'inauguració a l'Aula Magna de la Universitat, on es va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. A més, Roigé, ha valorat al seu compte de Twitter molt positivament aquesta edició amb un "Èxit d'empreses assistents".


L'esdeveniment té com a objectiu oferir un ventall de possibilitats en l'àmbit laboral als estudiants universitaris i, també, de cicles superiors de tot el territori. La finalitat d'aquest Fòrum d'Ocupació és ajudar als joves que opten a tenir diferents llocs de feina a través de les empreses que hi participen.


En aquesta darrera edició s'ha incrementat el nombre d'empreses que hi ha col·laborat, amb un total de 45. Tot plegat el balanç que s'ha fet des del Campus de la URV és molt positiu, de la mateixa manera que ho va ser el de l'any passat, 2017, el qual va cloure amb 1.171 entrevistes a joves. Segons ha manifestat el Sotsdirector del Campus de les Terres de l'Ebre de la URV, "Comença haver una demanda de llocs qualificats i l'interessant és que es pugui cobrir amb gent del territori".


A continuació podeu visualitzar el vídeo notícia de Canal Terres de l'Ebre sobre el Fòrum d'Ocupació.


 Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.