Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Recollida d'Aliments de Primavera torna a Tortosa el 4 i 5 de maig

Publicat el 13/04/2018 12:46

Tortosa

La realització de la campanya necessitarà més de 650 voluntaris/s en total.Aquest matí de divendres, 13 d'abril, el coordinador del Banc dels Aliments de les Terres de l'Ebre, Òscar Ologaray, acompanyat de l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, de la regidora de Serveis Socials, Maria Jesús Viña i de representants de les entitats col·laboradores han presentat la Recollida de Primavera. Aquesta pròxima campanya de recollida d'aliments, que pertany a la temporada de primavera, es durà a terme els dies 4 i 5 de Maig al Mercat Municipal i supermercats del municipi.


L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat que "el magnífic treball en xarxa de les entitats, coordinat pels tècnics de l'Ajuntament de Tortosa, ha estat essencial per poder frenar l'augment de la pobresa". No obstant això, Roigé ha afegit que encara queda molt camí a recórrer i ha fet una crida a la població a fer-se voluntària -trucant al 977 44 44 44, de dilluns a divendres de 9 a 15 h- i a participar activament en la recollida, tot remarcant que: "hem de construir entre tots la Tortosa que volem, una Tortosa que no deixi enrere ningú, que sigui més justa i més solidària".


Ologaray ha volgut fer referència a la necessitat d'aquestes campanyes explicant que "continuen sent moments de dificultat i és necessària la participació i implicació de tothom", tot afegint que: "nosaltres som els primers que voldríem no haver de realitzar aquestes campanyes".


El portaveu del Banc dels aliments ha volgut destacar que: "encara que repartim més de 500.000 quilos l'any a les Terres de l'Ebre aquests només serveixen per cobrir una menjada diària dels qui ho necessiten". En aquesta línia, Ologaray ha exposat que "preferim quantitat de productes bàsics necessaris que no d'altres que puguin ser més cars".


 


 


IMATGE: Presentació de la campanya de recollida d'aliments a l'Ajuntament de Tortosa.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.