Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Un nou personatge fictici creat per fer broma es popularitza a les Terres de l'Ebre

Publicat el 13/04/2018 10:59

Es desconeix la identitat de la persona que real que hi ha al darrere.

L'Oncle Sisco del Delta, aquest és el nom que rep un perfil de Facebook humorístic sorgit arran de la situació actual a Catalunya. El personatge, creat amb la intencionalitat de fer crítica del panorama que estem patint a través de la broma, ja ha aconseguit més de 3.000 seguidors de totes les edats. A més, el personatge també pretén recuperar la tradició ebrenca i reivindicar-la.

El seu perfil a les xarxes està ple de "memes" que busquen fer riure, en els que parla de l'actualitat i del nostre territori sigui com a crítica o com a posada en valor. Però això no ho és tot, aquests dies s'ha anunciat a través de les seves xarxes socials que a Sant Jordi ja podrem gaudir de la publicació del seu llibre propi, nomenat "Tradicionalment tradicional".

Es tracta d'un recull de més de vint monòlegs humorístics sobre tradicions i temes ebrencs explicats amb bon humor i un punt de vista diferent de les coses del dia a dia. L'Oncle ha explicat: "He agafat coses com la gastronomia, les festes majors, el vocabulari, el treball del camp i l'arrosal, i, tot plegat, de cada cosa he anat fent temes més petits com per exemple l'anguila, les baldanes, els bous i els partits de futbol de festes. Si busques desconnectar de la vida quotidiana o un bon regal per a algú originari de l'Ebre, aquest és el teu llibre."


No se sap la seva identitat, però se sap que serà un llibre que per Sant Jordi enganxarà fins i tot aquells que no els agrada llegir. "Lo llibre de l'Oncle" es vendrà per totes les Terres de l'Ebre i també online.


 


 


IMATGE: Perfil de Facebook del personatge 'L'Oncle Sisco del Delta'. 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.