Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El programa 'Reprèn' ajuda a cinc participants a obtenir un contracte de treball

Publicat el 05/04/2018 13:51

Tortosa

Més d'una vintena d'aturats de llarga durada i majors de 45 anys han rebut formació i eines per millorar les seves competències. El programa Reprèn, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Ebre, ha ajudat 25 persones aturades de llarga durada i majors de 45 anys, majoritàriament dones, a millorar les seves competències per afavorir la seva inserció laboral. El programa ha durat 6 mesos i ha proporcionat formació, competències, orientació laboral i acompanyament per afavorir la inserció laboral i l'accés al mercat de treball.


L'Ajuntament de Tortosa, que també és col·laborador de 'Reprèn', es va encarregar de fer una prospecció d'empreses on poder buscar feina pels usuaris del programa i 5 d'ells han aconseguit un contracte laboral, superant així l'objectiu del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), també col·laborador.


En total, s'han impartit 14 sessions grupals d'orientació laboral centrades en els recursos personals, la planificació i les eines de la recerca de feina, l'entrevista de feina, la comunicació no verbal, el protocol de comportament i vestuari, primers auxilis i seguretat a la feina l'autoocupació i l'emprenedoria. També s'han fet sessions individuals i de coneixement de l'entorn productiu i visites a 21 empreses de diferents sectors.


 


 


IMATGE: Participants al programa 'Reprèn' al finalitzar el curs. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.