Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Torna 'Reviscola', una nova jornada de plantada d'arbres a Campredó

Publicat el 13/03/2018 12:42

L'activitat està prevista pel pròxim diumenge 18 de març. 

La Regidoria d'Urbanisme i Medi Ambient organitza una nova acció dins de la campanya Reviscolem l'entorn a Campredó. El pròxim diumenge, 18 de març, a partir de les 9.30 h, tindrà lloc una plantada popular d'arbres a la zona verda que s'ubica entre el polígon industrial Baix Ebre i la zona esportiva.

L'objectiu que persegueix aquesta iniciativa, segons fonts de la regidoria, és donar lloc a la creació de més espais verds i saludables amb la participació de la ciutadania. A més, aquesta plantada d'arbres compta amb el suport de l'empresa YKK ESPAÑA, S.A.

Des de la mateixa regidoria, es continua amb l'acció de recuperar espais singulars i característics de Campredó i el seu entorn. El passat 10 de desembre 2017, ja es va realitzar una acció de Reviscolem l'entorn per a fer una neteja del bosc de ribera, el qual es trobava afectat pels darrers focs provocats a la zona de Campredó. Tot plegat, una bona iniciativa, responsable amb el medi ambient, que fa una crida a la participació ciutadana.


 


 


 


 


IMATGE: La Regidoria d'Urbanisme i Medi Ambient fa una crida a la ciutadania. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.