Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Diari Més Ebre arriba a la seva publicació número 900

Publicat el 09/03/2018 09:55

Avui volem donar les gràcies a tothom que ens ajuda a "Fer Territori"!


Avui teniu a les vostres mans la publicació número 900 del Més Ebre. Seguim sent un referent de la comunicació local i de proximitat de les Terres de l'Ebre i hem anat evolucionant, al vostre costat, vetllant sempre per oferir la millor qualitat informativa i cobertura del nostre territori.


Pràcticament 17 anys apostant pel territori ebrenc, per la premsa comarcal i local, l'únic setmanari gratuït del territori que, cada divendres, arriba a la majoria de municipis de les Terres de l'Ebre, una nova edició en català responent a totes les necessitats informatives d'actualitat del territori, una tasca que no és gens fàcil en el context actual.


Avui, el Més Ebre arriba al seu número 900 amb un tiratge de 15.000 exemplars, 24 pàgines per edició i és un motiu més per agrair a totes les entitats i persones que formen part del projecte i ho possibiliten i, no cal dir-ho, als nostres lectors i lectores que cada cop són més nombrosos:


Gràcies!!


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.