Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La directora general d'Igualtat creu que aquest 8-M és una "fita històrica" i convida a la "reflexió" col·lectiva

Publicat el 08/03/2018 10:02

Mireia Mata secunda l'aturada i considera que els polítics "no poden obviar" la bretxa de gènere.

La directora general d'Igualtat, Mireia Mata, ha descrit la mobilització d'aquest dijous 8 de març, Dia Internacional de la Dona, com una "fita històrica". Mata ha convidat a aprofitar el dia per fer una "reflexió" col·lectiva: "És molt bo que sindicats, moviments associatius i persones individuals ens aturem un moment i reflexionem no només sobre la vaga d'aquest dijous sinó també sobre les desigualtats històriques entre homes i dones, i sobre què podem fer perquè el nostre entorn sigui més igualitari i just".

La directora general d'Igualtat ha explicat, que ha decidit secundar l'aturada i fer vaga dues hores, tal com demanen els sindicats majoritaris, CCOO i UGT. A més, Mata també ha assegurat que es tracta d'una situació alarmant, més enllà de l'impacte quantificable que tingui l'aturada, "ja és històric" pel fet que el tema hagi arribat a "l'agenda política i social".


D'altra banda, ha remarcat que la vaga és "feminista", que no és sinònim de "femenina": "Els homes han de ser els nostres aliats", ha dit, per tal d'aconseguir la igualtat "per a les dones i els homes en tots els àmbits".


 


 


 


IMATGE: Directora general d'Igualtat, Mireia Mata, 7 de març de 2018. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.