Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Les Terres de l'Ebre commemoren el Dia de la Dona trencant estereotips de gènere a les professions entre els més petits

Publicat el 06/03/2018 18:01

Tortosa

Alumnes de primària entrevisten una futbolista, una policia, un llevador, un patinador i una pallassa per aprendre que poden tenir la feina que vulguin.  

Les Terres de l'Ebre han commemorat per avançat, aquest dimarts, el dia internacional de la Dona tancant un projecte que vol dinamitar els tòpics i estereotips de gènere dins del món professional. Alumnes de 3r i 4t de primària de deu escoles del Baix Ebre hi han interpel·lat la futbolista Alba Vilàsla caporal dels Mossos d'Esquadra Judit Santiago, el llevador Ángel de Francisco, el patinador Marc López o la pallassa Pepa Plana i els han preguntat sobre les dificultats, els entrebancs o les burles que es pressuposa que pateixen alguns professionals en feines que es vinculen, per defecte, al gènere contrari.La conversa ha servit per donar normalitat a què un home ajudi les dones a portar fills al món o per demanar que acabi l'imperi de l'humor masculí i el futbol d'homes, entre altres. L'acte que s'ha celebrat aquest dimarts, 6 de març, a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa ha estat presidit per la coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones, Carme Valls, l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, la presidenta del Consell Comarcal Baix Ebre, Sandra Zaragoza, i la diputada de Junts per Catalunya, Mònica Sales. Una macro-entrevista amb els alumnes de primària com a entrevistadors, ha centrat l'acte i ha tancat el projecte 'De gran podré ser el que jo vull'.


 


 


 


IMATGE: Nens que han llegit el manifest del Dia Internacional de la Dona a les Terres de l'Ebre, 6 març  2018. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.