Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

ADEDE presenta el seu nou projecte 'Gira Mujeres' sota l'objectiu de fomentar l'emprenedoria

Publicat el 05/03/2018 09:57

La iniciativa ofereix orientació i suport econòmic als projectes del territori més destacats.

L'Associació de Dones Empresàries, Directives i Emprenedores de les Terres de l'Ebre (Adede) ha presentat a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre la iniciativa 'Gira Mujeres'. Consisteix en un projecte impulsat des de la Fundació Coca Cola que té com a objectiu millorar la capacitació per a l'ocupació i fomentar l'emprenedoria de les dones que vulguin desenvolupar una idea de negoci vinculada al sector de l'alimentació i les begudes.


 


Aquest projecte, promogut per ADEDE portarà a terme diferents tallers formatius, de manera gratuïta, que es realitzaran en les quatre comarques de les Terres de l'Ebre, juntament amb el suport de l'Associació Fòrum Dona Activa i els Consells Comarcals. En aquests tallers, gràcies a un equip de professionals, es guiarà les dones de l'Ebre participants per donar suport al seu desenvolupament personal i professional.


 


Una altra part del projecte oferirà a les participants una formació de tipus online perquè cadascuna impulsi i treballi en la seva idea de negoci. Entre tots els projectes realitzats a l'Estat espanyol se'n seleccionaran deu, que rebran serveis d'incubació i mentoria. Posteriorment, se'n triaran els tres projectes més innovadors i emprenedors i se'ls premiarà amb un suport econòmic de 3.000 euros cadascun.


 


Sandra Zaragoza, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre ha assegurat que es tracta d'una iniciativa, per part de la Fundació Coca Cola, que esdevé "un estímul molt important per a totes aquelles dones que volen desenvolupar al territori un projecte propi i que necessiten aquest suport".


 


 


 


 


 


IMATGE: La presidenta d'ADEDE, Cinta Pascual, la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim, la vicepresidenta del consell de la Terra Alta, cinta Rams, i la presidenta de la Comissió d'Atenció a les Persones del Consell Comarcal del Montsià, Susanna Sancho. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.