Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Ajuntament de Deltebre impulsa el projecte d'una rotonda per millorar la seguretat i circulació

Publicat el 26/02/2018 13:33

Deltebre

El lloc on s'ubicarà serà a l'encreuament entre el carrer Girona i l'Avinguda Robert Graupera.
Segons ha anunciat el mateix Ajuntament del municipi, es tracta d'un projecte que suposa la construcció d'una rotonda, en un lloc estratègic, i que es construirà durant aquest any 2018. D'aquesta manera, es permetrà posar fi a un dels punts negres de la circulació viària que es troba dins del nucli urbà de Deltebre.


 


Gràcies a l'existència d'aquesta nova rotonda es podrà millorar la seguretat, mobilitat i circulació entre el carrer Girona i l'Avinguda Robert Graupera. Davant aquest projecte de seguretat viària, l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que es tracta d'una actuació imprescindible, "no només per a garantir la seguretat de la ciutadania, sinó també per a millorar la circulació viària en una de les zones més estratègiques i més transitades del municipi, amb l'obertura del pont Lo Passador".


 


A més, Soler també ha explicat que es tracta d'una "mesura efectiva per a donar solució a la problemàtica" i que es tracta "d'un pas més en el compliment del compromís vers els veïns i veïnes de Deltebre".
Tot plegat, el projecte de la nova rotonda s'ha aprovat en la darrera Junta de Govern Local i estarà a exposició pública durant un mes. El cost econòmic de la construcció suposa un total de 229.814,71 euros.


 


 


 


 


IMATGE: Simulació del lloc on s'ubicarà la nova rotonda de Deltebre.  


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.