Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Amposta promociona els productes de proximitat en la Festa de la Carxofa

Publicat el 26/02/2018 09:47

Amposta

Diversos restaurants del municipi han ofert diferents plats elaborats amb aquesta hortalissa.

Arròs amb galeres i carxofa, caneló de carxofa o pastisset dolç farcit de carxofa. Aquestes són algunes de les propostes gastronòmiques que s'han pogut degustar a la XXIII Festa de la Carxofa d'Amposta. Es tracta d'una festa de referència a Amposta que compta amb molt bona acollida pels ampostins i per ciutadans d'altres municipis.


Per aquest motiu, un any més, s'ha decidit celebrar aquest esdeveniment un diumenge i no dissabte, doncs d'aquesta manera s'hi poden acostar més visitants. La festa té com a objectiu acostar l'oferta culinària de proximitat al territori però també obrir-la als visitants de fora de les Terres de l'Ebre. De fet, fins a un centenar d'autocaravanes s'han acostat a Amposta aprofitant la jornada, en què s'han servit uns 8.000 tastos.


L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, creu que és una oportunitat per promocionar aquest producte estrella de l'horta del Delta de l'Ebre en la temporada d'hivern però també altres productes que l'acompanyen –com l'arròs o el peix-, a més del territori en .


Tot i que la festa s'ha celebrat durant la jornada d'ahir diumenge, 25 de febrer, els restaurants d'Amposta i del Poble Nou del Delta oferiran, fins al 18 de març, diferents menús on aquesta hortalissa és l'estrella fins i tot a les postres.


 


 


 


 


 


IMATGE: Cuiner fent un arròs amb galeres i carxofa, en la XXIII Festa de la Carxofa d'Amposta. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari



Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.