Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El ministre d'Energia reconeix l'error darrere dels terratrèmols provocats pel Castor

Publicat el 21/02/2018 13:28

Nadal torna a donar allargues sobre el desmantellament de les instal•lacions.

El govern espanyol ha fet pública l'afirmació que el disseny tècnic del projecte Castor no era el correcte i que tenia greus errors que van desencadenar en l'onada sísmica de més d'un miler de terratrèmols i el seu tancament. "Un projecte massa gran, massa car i que, a sobre, tenia un error de disseny tan greu que va provocar tots els problemes que va provocar", ha assegurat al ple del Congrés dels Diputats aquest dimecres al matí el ministre d'Energia, Álvaro Nadal.


 


Nadal ha efectuat aquesta afirmació quan responia la pregunta plantejada pel diputat tarragoní d'ERC, Jordi Salvador, sobre el calendari i els estudis previstos per procedir al desmantellament de les instal·lacions del projecte Castor.


 


Després de tornar a carregar les culpes de la seva materialització a l'anterior govern del PSOE, una estratègia habitual del ministre i del govern del PP quan es refereixen públicament a la qüestió, ha intentat reforçar els seus arguments amb les també ja conegudes referències a l'excessiu cost i dimensions. Aquest cop, però, ha afegit també l'argument, per primera vegada, d'un "error de disseny tan greu" com a causant dels terratrèmols que va portar al tancament de les instal·lacions. Nadal no ha donat cap més detall.


 


 


 


 


 


 


 


IMATGE: La plataforma marina Castor. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.