Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Guàrdia Civil denuncia un taller mecànic clandestí situat en una finca rural d'Alcanar

Publicat el 21/02/2018 09:56

Alcanar

Els agents del Seprona van constatar que les instal·lacions no disposaven de cap autorització i que la práctica era perillosa. 

El passat divendres 16 de febrer els agents del Seprona de la Guàrdia Civil van denunciar un taller mecànic clandestí dedicat a la reparació de vehicles situat en una finca rural d'Alcanar. Els agents es van personar a les instal·lacions de la partida de les Mallades quan estaven fent tasques de control del tractament de residus, van observar que a l'exterior havien, escampades entre la vegetació, diferents parts de vehicles, vessaments de combustible i altres residus perillosos per al medi ambient.


Segons el comunicat de l'institut armat, les instal·lacions funcionaven sense cap autorització per exercir aquesta activitat professional. Un cop van poder accedir a l'interior, amb el permís del propietari, van trobar diversos vehicles en procés de reparació i en un local annex diferents peces, maquinària i estris d'ús professional per a la reparació d'automòbils. Els agents també van comprovar que els residus que s'hi generaven estaven barrejats, tant perillosos com no perilloses, sense que se'n fes una gestió i control correctes.


 


 


 


IMATGE: Agents de la Guàrdia Civil inspeccionant un camió, arxiu. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.