Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El municipi de Jesús aprova la construcció d'un nou Pavelló Poliesportiu

Publicat el 19/02/2018 16:54

Tortosa

L'alcalde, Víctor Ferrando, es mostra molt orgullós amb la nova construcció que acollirà tot tipus d'esdeveniments lúdics, culturals i esportius. 


El passat dijous 15 de febrer, el Ple de l'EMD de Jesús va aprovar per unanimitat iniciar els tràmits per tirar endavant el nou pavelló poliesportiu. Es tracta d'un projecte que s'ha encarregat a l'arquitecte jesusenc Marc Ferrando Torrubiano. El nou equipament vol cobrir les mancances sorgides de les activitats lúdiques, culturals i esportives que es fan a Jesús al llarg de l'any.

El nou edifici estarà situat al costat de les piscines i les pistes de pàdel, donant lloc així a un complex esportiu que respongui a les necessitats que requereix la població. Amb aquesta construcció s'aprofita l'espai lliure que ara hi ha entre l'equipament a construir i el ja construït, les piscines i el pàdel, i, d'aquesta manera, quedarà una zona per col·locar més pistes en un futur.

A més, la proximitat del nou pavelló amb l'Institut Escola Daniel Mangrané és també un benefici afegit, ja que els estudiants del centre podran gaudir de les seves instal·lacions i serveis. L'espai compta amb una superfície de 1967,71m2 i la construcció suposarà un cost total aproximat d'un milió i mig d'euros. El pavelló estarà format per dos cossos, un de principal per a la pista poliesportiva, amb zona d'espectadors, i un altre secundari, adjunt al principal però de menys altura, amb la zona de vestidors.

L'alcalde de Jesús, Víctor Ferrando, conscient del gran volum d'activitat lúdica, festiva, esportiva i cultural que es du a terme a Jesús, ha fet una valoració molt positiva d'aquest nou i ha destacat que el pavelló "és una obra ambiciosa, però a la vegada econòmicament sostenible i que es finançarà amb un 77% de recursos propis, obtinguts principalment de les aportacions de l'Ajuntament de Tortosa per a inversions i l'estalvi que hem pogut generar des de la mateixa EMD, i un 23% d'aportació d'altres administracions".


 


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.