Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Ajuntament de La Ràpita emprèn les obres de millora de la pista de patinatge

Publicat el 19/02/2018 11:35

Contemplen el tancament perimetral de l'equipament i la construcció de dos nous vestidors, entre altres aspectes.

L'Ajuntament de La Ràpita ha iniciat les obres de millora de la pista de patinatge, que inclouen el tancament perimetral de tot l'equipament i també la construcció de dos vestidors addicionals als dos ja existents, de manera que els esportistes en podran gaudir de millors condicions i també més competicions i de relleu més fluid de les que fins ara era possible. La inversió d'aquesta important actuació s'eleva a 273.360 euros.

Les obres permetran tancar tot el perímetre de la instal·lació, d'uns 110 metres quadrats, amb trams cecs de paret i sobretot amb grans finestrals per mantenir l'adequada lluminositat de l'espai, de manera que s'evitarà l'entrada de vent i fred, i també de brutícia a l'interior del recinte.

Així mateix, s'habilitaran dos vestidors en una planta superior on també hi haurà un magatzem, de manera que la pista podrà acollir esports més diversos i millorar la fluïdesa de les competicions, ja que fins ara les pistes s'havien de quedar sense activitat fins que els equips abandonaven els dos únics vestidors existents.

També s'instal·laran plaques solars com a contribució energètica per a l'aigua calenta.
"Amb els treballs que ja hem posat en marxa, de tancament perimetral i de construcció de dos vestidors, es podrà donar un ús més ampli a l'equipament, pel que fa a horaris, a climatització, i pràctiques esportives que fins ara no era possible practicar pel fet que era una pista oberta", ha explicat l'alcalde de La Ràpita, Josep Caparrós.


 


 


IMATGE: Pista de patinatge de Sant Carles de la Ràpita.


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.