Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Residència de l'Ametlla de Mar i l'Escola Sant Jordi impulsen la plantació d'un hort i la decoració d'ambdós centres

Publicat el 01/02/2018 12:35

L' Ametlla de Mar

Grans i petits treballaran en un projecte comú tot potenciat la unió entre generacions.

El projecte ambiental que porten a terme els alumnes de 5è i 6è de primària de l'Escola Sant Jordi, anomenat 'Aula Verda', ha travessat la seva porta per arribar a la Residència L'Onada l'Ametlla de Mar, situada just davant del centre educatiu. El projecte consisteix en la plantació d'un hort amb aliments saludables i, a més, en la realització de treballs manuals, amb material reciclat, per tal de confeccionar decoració pels espais de tots dos centres.

El motiu que ha impulsat l'activitat conjunta entre els dos centres és la manca d'un espai adequat per situar l'hort i, a també, de personal per fer-se càrrec durant els mesos d'estiu i vacances, per part de l'escola. De manera que s'ha establert ubicar-lo a la residència gestionada per L'Onada Serveis i, d'aquesta manera, tant nens com persones usuàries treballaran en el seu manteniment.

Els alumnes de l'escola s'aproparan cada dimarts i dijous a l'hort per tal de regar i atendre'l, i, per la seva banda, les persones usuàries ho faran la resta de dies. Pel que fa a les decoracions es preveu que tant grans com petits treballin per elaborar treballs manuals amb materials reciclats i així poder decorar l'escola i la residència de la mateixa manera. Aquestes decoracions es faran en funció de les pròximes festivitats i es començarà per ambientar els espais sota la temàtica de carnaval.

A més, dins del projecte també s'emmarca una altra activitat, doncs un cop l'hort comenci a donar aliments també es preveu la realització de classes de cuina i dinar saludable. L'objectiu del projecte és trencar barreres generacionals i que nens i persones grans treballin en equip per un interès comú tot compartint experiències. Aquesta iniciativa arrencarà després de la Festa Major de l'Ametlla de Mar, la Candelera, que se celebra el 2 de febrer al municipi.

El projecte ha tingut molt bona acollida per part de tots dos centres que s'han manifestat contents de treballar conjuntament. Per la seva banda, el regidor d'Ensenyament, Joan Manel Tello, ha assegurat que "serà una iniciativa positiva per les dues generacions".


 


 


 


 


 


 


 


 


 


IMATGE: Lloc on s'ubicarà la plantació de l'hort, a la Residència L'Onada l'Ametlla. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.