Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'EAPC programa més d'una vintena de cursos de formació durant els primers mesos de 2018 a l'Ebre

Publicat el 01/02/2018 12:18

Tortosa

S'han publicat un total de 41 cursos amb participació de 739 treballadors públics de les Terres de l'Ebre.L'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC) ha iniciat aquest el nou curs 2018 a les Terres de l'Ebre amb la 'Jornada sobre els aspectes clau de la nova Llei de contractes del sector públic'. En aquesta sessió formativa, que ha tingut lloc a la seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, a Tortosa, hi participen un total de 77 treballadors públics del territori.

L'entitat ofereix serveis i facilitats relacionades amb la captació i reconeixement del talent, la formació, l'assessorament i la recerca en l'àmbit de la funció pública. Sempre obrint la porta a tot el personal del sistema públic català.

L'EAPC ja ha programat, per aquest 2018, més d'una vintena de cursos de formació per al primer semestre de l'any a les Terres de l'Ebre, tots adreçats a treballadors de l'administració de la Generalitat, de la Diputació de Tarragona, i dels Ajuntaments i consells comarcals.

A més, s'obre la possibilitat de realitzar els cursos de manera presencial, semipresencials o virtuals, i es tracten diferents àmbits d'estudi, com l'economia, el dret o l'administració, la comunicació, les TIC, les relacions humanes, la prevenció de riscos laborals, i molt més.


 


 


 


IMATGE: Primera jornada sobre els aspectes clau de la nova Llei de contractes del sector públic. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.