Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El President de la Diputació ha explicat la seva trajectòria al capdavant de l'entitat als mitjans del Camp i l'Ebre

Publicat el 29/01/2018 17:53

Josep Poblet ha afirmat que la TAP és un gran projecte que genera un impacte econòmic de 24 MEUR des de la seva remodelació.


Aquest dilluns, 29 de gener, la Tàrraco Arena Plaça ha acollit un acte organitzat per la Diputació de Tarragona amb tots els mitjans del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre per tal de fer balanç de l'evolució i millores dels últims anys. Un dels principals temes que ha impregnat la conferència del president de la Diputació, Josep Poblet, ha sigut la mateixa plaça de toros de Tarragona, la qual es va reconvertir en equipament l'any 2010, després d'un llarg i costos procés de rehabilitació -en el qual es va afegir la cúpula retràctil i va adoptar l'actual nom.


La Diputació de Tarragona, propietària de l'espai, va invertir-hi 25 milions. El president Josep Poblet ha assegurat a tots els assistents de l'acte que l'impacte directe per l'explotació del recinte ja gairebé iguala la inversió feta, segons un estudi de la URV. El mateix estudi preveu que l'equipament generarà un impacte de 5,6 milions d'euros l'any per a la ciutat. Durant la tradicional trobada anual amb els mitjans de comunicació que la institució ha convocat aquest dilluns, Poblet també s'ha compromès a facilitar "temporalment" els recursos que facin falta per acabar la construcció del Palau d'Esports per als Jocs Mediterranis del 2018.


"Si hi ha algun serrell que encara queda, només han d'articular la manera en què facilitem temporalment recursos a qui té la responsabilitat de fer-ho", ha dit Poblet. "El poliesportiu de Campclar, que és el pavelló insígnia dels Jocs, sembla que té un petit escreix, no té encara resolt el finançament, i jo ja he dit clarament a qui havia de dir -i ara us ho confirmo- que si hi ha alguna dificultat en aquest sentit, no ens importa facilitar la tresoreria", ha afegit Poblet, si bé ha remarcat que la institució no és la titular de la instal·lació.


De fet, Poblet ha apuntat la signatura d'un conveni com la millor fórmula per acordar aquesta injecció econòmica a retornar per part de l'administració, sigui Ajuntament, Generalitat o Estat. A més, el president també ha esmentat, durant tota la xerrada, que el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre estan totalment preparades per assumir i gestionar competències pròpies de la Generalitat.


 


 


A continuació podeu visualitzar la notícia de 'Canal Reus Televisió':


 


 


  


 


 


 


IMATGE: President de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, en la compareixença amb els mitjans aquest dilluns, 29 de gener. Irene Navarrete.  


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.