Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Cambra de Tortosa reclama al govern espanyol que el nou tram de l'A-7 arribi a Catalunya

Publicat el 23/01/2018 15:51

Tortosa

Es tem que els projectes del tram d'autovia ebrenc estiguin "caducats" deu anys més tard i es demana als representants polítics que actuïn.

La Cambra de Comerç de Tortosa ha lamentat que el nou tram de l'autovia A-7, al nord del Castelló, que el govern espanyol començarà a construir aquest 2018, acabi a la Jana, al Baix Maestrat, a només 10 quilòmetres de Catalunya. L'entitat cameral ha demanat a l'executiu central que faci arribar la infraestructura fins a la Sénia, comarca del Montsià, i al Govern i representants de les Terres de l'Ebre "que facin els deures".


Reclamen que els projectes constructius del tram d'autovia ebrenc (de la Jana fins a l'Hospitalet de l'Infant) estiguin actualitzats i que s'executi el desdoblament i millora de l'Eix de l'Ebre (la carretera C-12), on es preveu connectar un dels ramals d'aquesta autovia. "Cal tenir els projectes i els estudis al dia perquè no es paralitzi més", ha demanat el president de la Cambra de Tortosa, José Maria Chavarria.


Per la seva part, la Cambra de Tortosa ha lamentat l'anunci de Mariano Rajoy, aquest dilluns, des de Castelló, sobre la continuïtat de les obres de l'autovia CV-10 al nord de la província de Castelló, a finals d'aquest 2018 –amb una inversió de 434 milions d'euros-, ja que el nou tram construït acabarà a la Jana.


L'actual Eix de l'Ebre, deteriorat i amb un sol carril, juntament amb una N-340 esmicolada, amb rotondes i amb una limitació de velocitat i d'avançaments de 66 quilòmetres, són una limitació a l'hora de treballar contra l'estancament econòmic del territori.


 


 


 


IMATGE: Ebrencs reclamant l'autovia A-7, arxiu.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.