Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La CGT reclama una millor gestió per evitar que es repeteixin els col·lapses a urgències d'hospitals de Tarragona i Ebre

Publicat el 19/01/2018 11:45

Tortosa

Registrades múltiples denúncies de les condicions en les quals treballen els sanitaris i la falta d'atenció dels pacients.

Arran de ela greu situació que s'està patint arreu del territori català, la CGT ha denunciat aquest divendres els col·lapses viscuts a urgències a diversos centres hospitalaris de la demarcació. Segons ha manifestat el sindicat, la situació ja denunciada a l'hospital Joan XXIII de Tarragona es repeteix a l'hospital Santa Tecla, al Pius de Valls, al Sant Joan de Reus i al Verge de la Cinta de Tortosa.

Principalment, lamenten les condicions en les quals treballen els sanitaris i apunten que els pacients tampoc són tractats en les condicions adequades. A més, les urgències acullen en un box aquells malalts que haurien d'estar hospitalitzats i que no ho estan perquè no hi ha llits, mentre denuncien que hi ha centres amb plantes tancades.

Per tot aquest cúmul d'incidències, reclamen una millor gestió dels recursos i que es reforci el personal d'infermeria en les dates pròximes al col·lapse que es viu anualment a partir de desembre, i que atribueixen a la mala previsió de les direccions dels centres.


 


 


 


IMATGE: Roda de premsa de la CGT sobre el col·lapse als hospitals. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.