Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Desconvocada la vaga a Agrofruit Export, ja que es compromet a pagar els sous pendents

Publicat el 18/01/2018 15:39

Tortosa

El comitè d'empresa pactarà noves condicions laborals per a la propera campanya de cítrics i s'oposa al treball no remunerat que fixa el pla de viabilitat.

Els treballadors d'Agrofruit Export, la principal exportadora de cítrics de Catalunya, ubicada al polígon Baix Ebre de Tortosa, ja han desconvocat la vaga indefinida que van anunciar a partir del 25 de gener. Tot plegat, l'empresa en qüestió s'ha compromès a pagar quinzenalment els treballadors i quan acabi la campanya seguiran cobrant fins que percebin els dos mesos de sou que se'ls deuen.


El comitè d'empresa, representat majoritàriament per la UGT, ha pactat en un acte de conciliació, aquest dijous, que al començament de la propera campanya, cap a la tardor, es pactaran noves condicions de treball i de pagament dels sous.


A més, també s'ha establert que els treballadors deixaran de fer la mitja hora diària de treball no remunerat que assumien per complir amb el pla de viabilitat que té l'empresa, després de superar fa poc més de dos anys un concurs de creditors.


 


 


 


IMATGE: Magatzems Agrofruits al polígon de Camp-redó. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.