Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Els treballadors d'Agrofruit anuncien una vaga indefinida després de més de dos mesos sense cobrar

Publicat el 12/01/2018 13:22

Tortosa

La principal exportadora de cítrics aturada pel descontentament dels treballadors.Els problemes amb el pagament als treballadors tornen a l'empresa Agrofruit Export, la principal exportadora de cítrics del país, ubicada a Tortosa, al polígon industrial Baix Ebre. Després de superar un concurs de creditors, un any més tard, ja s'ha registrat una demora en el pagament de les nòmines de més de dos mesos, motiu pel qual els treballadors han convocat una vaga indefinida a partir del 25 de gener.


La plantilla d'empleats, amb 75 fixes i discontinus, també se'ls deu les pagues extra des del març de l'any passat, és a dir, almenys tres pagues extraordinàries. Agrofruit Export va sortir a finals de 2015 del concurs de creditors al que es va veure arrossegada per una acumulació de deutes de més de 50 milions d'euros, i un patrimoni net negatiu d'uns 30 milions més.


El seu exgerent havia ocultat, suposadament, 15 milions d'euros de pèrdues de la companyia amb una facturació fictícia. El cas el va destapar el 2013 l'operació policial Àgora.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.