Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Diferents hospitals denuncien la precària situació d'atenció a urgències

Publicat el 12/01/2018 10:49

Els professionals critiquen la falta de personal sobretot en dies festius. 

El Sindicat de Sanitat de CGT del Camp de Tarragona denuncia la situació de col·lapse global als dos hospitals de Tarragona i Valls. Ja es va anunciar la greu situació que es viu actualment a l'Hospital Joan XXIII però, a banda, s'ha volgut destacar la situació que es palpa a la resta d'hospitals.


Al de Santa Tecla també hi ha actualment una gran saturació al servei d'urgències, on es troben boxs al doble de la seva capacitat, pacients esperant torn d'atenció als passadissos i d'altres pendents d'ingrés sense llit a planta. A més, una part d'aquests pacients sense rebre l'atenció necessària es troben en situació d'UCI, els quals requereixen uns cuidats especials.


Recordem que el ministeri de sanitat recomana 2 pacients per infermera, i això no es pot complir donada la situació de saturació del servei. D'altra banda també es critica des de l'entitat que a les plantes d'hospitalització, han comptat amb menys treballadors pels dies festius, cosa que queda completament fora de lloc, ja que les necessitats dels pacients és la mateixa cada dia de l'any. D'altra banda, l'Hospital Pius de Valls ha tancat mitja planta de medicina interna, cosa que ha generat una situació desbordada d'urgències i no s'ha pogut atendre a les persones ni els ingressos de la manera correcta. 


 


 


 


IMATGE:Entrada de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.