Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Els hospitals de titularitat municipal de Tortosa i Amposta es desvinculen definitivament del grup Sagessa

Publicat el 10/01/2018 11:31

AmpostaTortosa

La societat GINSA anuncia l'acomiadament de cinc treballadors.

La societat GINSAAIE, integrada dins del grup Sagessa, es desvincula definitivament de la gestió dels hospitals de titularitat municipal de Tortosa –Hospital de la Santa Creu de Jesús i Clínica Terres de l'Ebre- i al municipi d'Amposta –Hospital Comarcal del Montsià així com els centres i serveis de la Fussmont i la residència d'avis- també s'han sumat.


L'assemblea general de la societat, amb representants de totes les institucions que la componen, ha anunciat que els seus membres van arribar a un acord mutu el passat 27 de desembre que autoritza la sortida de l'accionariat.


Pel que fa al cas dels centres tortosins la desvinculació es va fer efectiva el passat 31 de desembre, en el cas d'Amposta serà aquest dijous, 10 de gener. Amb motiu d'aquesta sortida, que suposarà "una disminució del 23%" de la seva facturació, GINSA anuncia en el mateix comunicat una reestructuració de la societat "a les necessitats actuals".


Això, suposarà extingir cinc contractes de treball i recol·locar 33 professionals –la majoria dels serveis i manteniment- als diferents centres del grup. Actualment, la societat disposa d'una plantilla formada per 350 treballadors.


De moment i per fer efectiva la transició, GINSA ha anunciat que continuarà prestant els "serveis indispensables" durant el temps "estrictament necessaris" per facilitar el traspàs i migració de sistemes que "garanteixi la correcta prestació dels serveis públics d'aquestes entitats i un procés de desconnexió progressiu i ordenat".


 


 


 


 


 


 


 


IMATGE: Hospital Comarcal d'Amposta. 'Eredigital.cat'


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.