Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Finalitzen els treballs de neteja de dos barrancs de La Ràpita

Publicat el 09/01/2018 16:43

S'han realitzat tasques de desbrossament i recollida de residus dels espais públics.La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de La Ràpita, juntament amb l'Agència Catalana de l'Aigua, ha impulsat els treballs de neteja dels barrancs del Suís i de l'Aljub. Les tasques de desbrossament i recollida de residus de trams d'aquests dos barrancs, que es venen fent en els últims anys al desembre, s'efectuen amb l'objectiu principal de reduir el risc d'inundacions.


Els treballs que s'han efectuat han consistit en el triturat i l'eliminació de tot tipus de matèria vegetal de les lleres i els espais adjacents, tot respectant les espècies autòctones. A més, s'han retirat objectes de diversa volumetria abocats il·legalment i altres residus, per tal que no es formin embassaments, es garanteixi la fluïdesa de les aigües i es redueixi el risc d'inundacions en cas de fortes pluges. A banda, aquesta actuació també ajuda a reduir el risc d'incendis.

L'Ajuntament ha proporcionat mitjans i personal per a efectuar la retirada i transport a la deixalleria de les restes vegetals i dels residus procedents dels barrancs, convenientment separats per al tractament que pertoca en cada cas.


 


 


 


IMATGE: Personal efectuant tasques de neteja a un dels barrancs. 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.