Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Fundació Plegadis apropa l’educació ambiental als centres de L’Onada Serveis

Publicat el 22/12/2017 12:09

S’han realitzat activitats dirigides a infants, persones grans i persones amb discapacitat psíquica.


Dins del seu pla anual de Responsabilitat Social Corporativa, L’Onada Serveis, organització capdavantera en el sector de la 3r edat, va establir un acord de col·laboració amb la Fundació Plegadis. Es tracta d’una fundació que neix sota la missió de fomentar la formació mediambiental, facilitar i impulsar l’estudi ornitològic i l’anellament científic. Plegadis esdevé una fundació basada en el compromís amb la preservació de la biodiversitat i el medi ambient, cosa que va impulsar la voluntat de L’Onada Serveis a adherir-se al seu projecte de Responsabilitat Social Ambiental.


Ambdues entitats van detallar, doncs, un programa d’activitats i accions socials conjuntes per dur a terme al llarg d’aquest any 2017. De manera que es van organitzar i impulsar un diferents jornades d’activitats ambientals, per part de la Fundació Plegadis, a un total de 14 centres residencials de L’Onada Serveis i 5 llars de L’Onada Bressol.


Una gran experiència en tots els aspectes, ja que la Fundació Plegadis ha apropat la màgia de l’ornitologia a infants, persones grans i persones amb discapacitat psíquica a través de sessions d’anellament científic, tallers de caixes niu, instal·lacions de menjadores d’ocells i, també, proveint menjar a les aus.


Tot plegat, el projecte de Responsabilitat Social Ambiental s’ha desenvolupat amb gran èxit al llarg d’aquest 2017 i, per tant, les dues entitats es mostren satisfetes amb el programa establert i les sensacions obtingudes. Per aquest motiu, ja han anunciat la seva intenció de mantenir i potenciar el programa d’activitats durant el transcurs de l’any 2018.


A continuació podeu veure un recull d'imatges de les jornades que s'han realitzat amb les persones de la residència L'Onada Cerdanyola, de l'Escola L'Onada Bressol Xip Xap de La Ràpita i de la Residència L'Onada La Ràpita


 


 


 


 


  


  


  


  


  


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.