Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Ràpita es promociona com a destinació de xàrters al Saló Nàutic de París

Publicat el 15/12/2017 13:20

Es tracta d’una nova acció promocional en una de les cites més importants d'Europa per al sector.


L’Ajuntament de La Ràpita, integrat a la marca Delta Ebre Port, ha promocionat al Saló Nàutic de Paris les possibilitats del port rapitenc com a destinació de xàrters, una proposta a l’alça arreu del món per a la qual la badia dels Alfacs presenta unes condicions molt atractives.


A més, compta amb altres grans qualitats com la proximitat amb les Illes Balears, un factor que valoren especialment els operadors europeus, tal com van comprovar els agents que van unir-se en aquesta destacada acció promocional, que també incloïa l’Estació Nàutica i Sant Carles Marina.


Exactament el mercat francès esdevé un objectiu prioritari per als promotors i agents turístics rapitencs, degut a la proximitat d’aquest mercat, molt obert a un nou segment nàutic com és l’oferta de xàrters. La proposta rapitenca passa per oferir connexions amb les Illes Balears a través d’aquest nou producte, que permet llogar embarcacions per dies o setmanes sense necessitat de patró.


 El tècnic de Turisme i coordinador de l’Estació Nàutica, Jordi López, ha explicat que “Hem comprovat que hi ha un interès molt important per la nostra destinació, perquè és propera a les Illes i perquè conserva una autenticitat que cada vegada busca més el turista potencial, que vol fugir de les zones massificades i busca zones tranquil·les per passar vacances o fins i tot estades llargues, de manera que la rebuda va ser molt positiva”.


 


 


IMATGE: Representants de les Terres de l'Ebre al Saló parisenc. 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.