Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Ajuntament d'Amposta preveu destinar 1 milió d'euros a polítiques actives d'ocupació el 2018

Publicat el 04/12/2017 17:32

Amposta

L'alcalde, Adam Tomàs, lamenta que l'aplicació de l'article 155 estigui alentit la sortida i resolució de convocatòries que podrien incrementar la inversió. 


Per tal de col·laborar i contribuir en el foment i la inserció laboral, l'Ajuntament d'Amposta preveu que destinarà almenys un milió d'euros en polítiques actives d'ocupació durant el pròxim 2018. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha apuntat que aquesta xifra podria incrementar si es resolen programes previstos.


En aquest sentit, ha apuntat que l'aplicació de l'article 155 de la Constitució Espanyola està perjudicant i "alentint la sortida de programes" fet que, en aquests moments, deixa pendent la convocatòria i resolució de la iniciativa 'Espais de Recerca de Feina' i els 'Programes de Garantia Juvenil'.


Fins al moment, des del consistori es preveu que s'acollirà el programa '30 Plus' per fomentar la inserció laboral i, també, per formar a 40 persones. El consistori inclourà addicionalment al pressupost de 2018 la implementació de Plans Socials amb un pressupost similar. Tomàs ha valorat positivament els resultats dels programes gestionats per l'Àrea de Polítiques Actives d'Ocupació pel que fa a "les persones ateses que han trobat feina".


D'acord amb les dades facilitades pel mateix consistori, 102 joves han trobat feina amb els programes de Garantia juvenil; 63 amb els Espais de Recerca de Feina; el 30 Plus ha permès donar l'oportunitat de treballar a una vintena de persones; el consistori també ha contractat, entre sis i dotze mesos, quinze persones més en plans d'ocupació; així com 30 més durant tres mesos de col·lectius vulnerables amb els Plans Socials.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


IMATGE: Edifici de l'Ajuntament d'Amposta, arxiu. 


 


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.